Hej! Kreativa hem – Släpps exklusivt på Designtorget Kulturhuset!

Nu kommer en ny bok om inredningsdesign som tar en ganska unik titt på vad man kan göra med ett hem. Ta en titt innanför dörren på några av Sveriges mest kreativa inredare och låt dig inspireras till dramatiska förändringar i din egen hemmamiljö. Om du känner att gammal form, funktion och symmetri begränsar dig i din inredning, då kanske det här är en bok för dig!

Hej! Kreativa hem har skrivits av stylisterna och inredarna Christina Breeze och Moa Samuelsson, och är den första i en serie böcker om inredning och design som tar en titt på några av de mest konstnärliga och kreativa hemmen i Sverige. Boken är ett ambitiöst reportage, smockfullt med vackra bilder och ingående intervjuer med skaparna; så att de själva får berätta historierna varför deras hem blivit som det blivit och vad som inspirerar dem. 

Premiären för boken arrangeras på Designtorget Kulturhuset. I samband med det här har författarna fått möjligheten att göra en ny inredning i butiken utifrån Designtorgets existerande sortiment. Som ni redan vet har Designtorget ett fantastiskt sortiment av belysning, lektyr och fiffig inredning. Om man är intresserad av detta spana in Designtorget.se och Uttaget för ett bredare sortiment av lampor samt Coolstuff för en massa knäppa men ibland också smarta prylar.

‐ Våra butikers skyltfönster är ett utmärkt forum för inredningsinspiration och vi ser fram emot att visa hur duon bakom boken ”Hej! Kreativa hem använder Designtorgets sortiment när de inreder, säger Amanda Hasselström, kreativ chef på Designtorget i ett pressmeddelande: Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps exklusivt hos Designtorget

Personligen tycker jag att de gjort ett smart val med att ha premiär på det finurliga Designtorget. Den här lanseringen gick av stapeln på Kulturhuset i Stockholm redan den 6:e Mars, men boken kommer finnas i en butik nära dig från och med 11:e mars för enbart 175 kronor.

Jag har inte hunnit plocka upp mitt exemplar ännu, men till er andra som precis lärt er om denna spännande reportagebok; vi ses på designtorget!