Mat för den självläkande människan

Sanna Ehdin är en mycket populär författare som har valt att fokusera en hel del på våran självläkande kraft samt våran helhetssyn på mat i största allmänhet. Sanna har idag skrivit en rad populära böcker om just dessa två ämnen. I hennes absolut senaste bok som också är en nyutgåva av hennes populära matböcker som heter ”Sannas matbok : För den självläkande människan". I den senaste utgåvan skriver hon mycket om de allra senaste hälsotrenderna och även en hel del om IFD. IFD har blivit en förkortning och ett samlingsnamn för inflammationsdämpande mat som helt enkelt verkar för en bättre hälsa, mer energi och en effektiv viktminskning.

Hennes sätt att skriva visar tydligt att hennes budskap med det hela är att försöka hjälpa dig att kunna se saker ur ett annat perspektiv i din vardag. Att hjälpa dig förändra din vardagsmat till nyttigare ersättningsrätter som är både snabblagade och väldigt goda. Det måste faktiskt inte ta mer än 15 minuter för dig att kunna laga ett gott och näringsrikt mål. Det är också det hon faktiskt vill visa med den här boken att det inte alls är särskilt krångligt eller tidskrävande att kunna förändra sina kostvanor till hälsosammare alternativ. Någonting hon ofta påpekar är att det enda som faktiskt krävs av dig är att du hela tiden gör medvetna val när det kommer till din kosthållning. Det bästa är om du börjar planera din inköp noggrant och att du även tänker på att handla medvetet så att man inte lägger i de där extra billiga chipsen till exempel. Köket kommer bli centrum för det nyttiga levernet och Sörmlandskök poängterar hur viktigt det är att du trivs i det: "Köket är en plats för familj och vänner att samlas i. Att du trivs i ditt kök och med dess utseende är extra viktigt." . Det kan vara så enkelt som att byta till nya köksluckor eller måla om. Se över inredningen och kolla om köksluckorna behöver ett lyft.

Sannas senaste matbok innehåller över 140 goda recept och innehåller också viktig information om hur den självläkande kosten faktiskt fungerar. Längst bak i boken finns det också användbara tabeller och fakta om hur du kan leva ett längre och friskare liv. Boken kostar i dagsläget 159kr och ger dig massor av härlig inspiration i din dagliga matlagning.